Gratis

Find den bedste forsikring
Modtag hurtigt og nemt forsikringstilbud
Spar på dit forsikringsbudget!

Hvem er vi?

bedste tilbud forsikring

Fra 2012 tilbyder Hvilken-Forsikring.dk en gratis internettjeneste til danske internetbrugere, som kan være en hjælpende hånd i søgningen efter den perfekte forsikring.
Vores mål er at hjælpe sidens brugere til at finde den bedste og billigste forsikring, som er tilpasset deres specifikke behov.
Med vores formularer kan brugerne spare tid og penge ved nemt og hurtigt at vælge den helt rigtige forsikring for dem.

Med Hvilken Forsikring kan du udfylde vores formularer, hvorefter du vil modtage forsikringstilbud pr. telefon fra de af vores partnere, der har de bedste og billigste forsikringer til netop din profil.
 

Portalen Hvilken-Forsikring.dk
Hvilken-Forsikring.dk er en ny og innovativ internettjeneste til søgning efter og sammenligning af forsikringer. Hjemmesiden gør det muligt for dig at finde en forsikring, som er skræddersyet til dine behov.

En hurtig og nem tjeneste
Ved at udfylde blot en enkelt formular kan vores brugere finde frem til de bedste forsikringstilbud.

Gratis og uden binding
Brugeren bliver ganske enkelt ringet op af de forsikringsselskaber, som har de bedste match til brugerens profil, og på denne måde kan brugeren overveje hvilket tilbud, der synes bedst.

Besparelser er kun enkelte klik væk
Brugerne sparer betydelige beløb på deres forsikringer ved anvendelse af tjenesten.

6 sammenligningsformularer
Brugere af hjemmesiden kan sammenligne tilbudene på fem forskellige forsikringer: forsikringspakke, bilforsikring, husforsikring, indboforsikring, fritidshusforsikring og ulykkesforsikring. 

Samlet og praktisk information om forsikring
For at kunne informere vores brugere om forsikring på grundig og korrekt vis, udarbejder vores redaktion blandt andet følgende indhold til siden: Praktisk vejledning og tips om den enkelte forsikringstype, nyheder og uddybelse af forsikringsbegreber.

Et stort udvalg af forsikringsudbydere
Vores mål er at hjælpe så mange brugere som muligt med at finde det specifikke forsikringstilbud, som passer til dem og deres behov.
Til dette formål har vi opbygget et panel af forsikringsudbydere, der tilsammen gør det muligt at besvare forskellige anmodninger. Således er der repræsentanter fra både traditionelle og gensidige forsikringsselskaber, banker osv.

Plads til alle profiler
Hvis du som forsikringstager eksempelvis har haft mange skader, eller er ung billist, så vil Hvilken Forsikring stadig forsøge at guide dig hen mod det bedste tilbud.

 

Hvis du ønsker at vide mere om virksomheden, kan du klikke her.