Gratis

Find den bedste forsikring
Modtag hurtigt og nemt forsikringstilbud
Spar på dit forsikringsbudget!

Guiden ALLE FORSIKRINGSTYPER

I den nedenstående guide kan du finde information, som er relevant for alle forsikringstyper.

 • Tidsfrister ved opsigelse af forsikring
 • Procedure ved opsigelse
 • Hvordan du vælger den rigtige forsikring
 • Hvordan du sammenligner forsikringer
 • Hvorfor vælge forsikringspakken?

   

  Selv om mange forsikringstyper ikke er obligatoriske, vil du som hovedregel have brug for flere forsikringer i din hverdag – eksempelvis en ulykkesforsikring, en indboforsikring osv., da dette danner grundlag for tryghed og økonomisk sikkerhed.

  Mange mennesker vælger at købe flere af deres forsikringer i en forsikringspakke hos ét forsikringsselskab, da dette på flere områder er fordelagtigt.
  En forsikringspakke inkluderer altså flere forsikringer, som udbydes af ét forsikringsselskab.

  Prismæssig fordel
  Køber du dine forsikringer hos ét selskab, kan du i mange tilfælde opnå samlerabat.
  Forsikringsselskaberne har ofte specifikke tilbud til de personer, der vælger at købe mere end én forsikring hos dem. Der er derfor penge at spare, hvis du vælger at købe flere forsikringer samlet i én pakke, i stedet for at købe dine forsikringer hos forskellige forsikringsselskaber.

  Nemmere at administrere
  I og med alle dine forsikringer er samlet hos ét selskab, har dette selskab også et større overblik over din person, dine ejendele osv., og de tager sig ligeledes af alle dine skadesanmeldelser. Det kan derfor ofte være nemmere for anmelderen at få behandlet skader, hvor forsikringerne er samlet hos ét selskab.
  Eksempelvis kan en indbrudstyv ødelægge et vindue, som skal dækkes af husforsikringen. Samtidig stjæler tyven nogle af dine ejendele, som skal dækkes af indboforsikringen. Er dine forsikringer samlet ét sted, skal du blot melde skaden til et enkelt selskab, som derefter administrerer begge skader.

  Specifikke målgrupper
  Visse forsikringsselskaber udbyder pakketilbud med flere forskellige forsikringer til specifikke målgrupper, eksempelvis unge mennesker. Her har selskabet altså samlet flere forsikringer i en pakke, som de har tilpasset unge menneskers generelle livsstil. Denne pakke burde dække de mest generelle behov til en ofte fornuftig pris.
  På denne måde har de unge mennesker bedre råd til at blive dækket korrekt, i forhold til hvis de skulle købe forsikringerne hver for sig uden pakketilbuddet.
  Det er derfor altid en god idé at undersøge, om de forskellige forsikringsselskaber har en forsikringspakke, der er tilpasset din målgruppe.

  sammenlign forsikringspakke - fordel ved forsikringspakke


  Leder du efter flere forsikringer samlet i én pakke?
  Hvilken Forsikring kan hjælpe dig på vej