Gratis

Find den bedste forsikring
Modtag hurtigt og nemt forsikringstilbud
Spar på dit forsikringsbudget!

GRATIS Tilbud Ulykkesforsikring

Udfyld formularen på under 3 minutter og modtag gratis ulykkesforsikringstilbud. 
Klik på "Ulykke / børneulykke", hvis du udelukkende ønsker en ulykkesforsikring.

 

Sammenlign og skær store beløb af din ulykkesforsikring 
Der er kun én måde at sikre sig den bedste ulykkesforsikring, og det er ved at sammenligne selskabernes tilbud. Hvilken Forsikring kan hjælpe dig gennem forsikringsjunglen med vores formular for ulykkesforsikring. Vi sender din anmodning om forsikring direkte til selskaberne, og på denne måde undgår du at sende din data til dem alle. Hvilken Forsikring hjælper dig med at finde frem til de bedste tilbud for dig, hvorfor du kan sammenligne disse og spare penge.

Hvis vores partnere har et relevant tilbud til dig, vil de kontakte dig pr. telefon.
Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vores service fungerer, kan du klikke her.

Gratis og uforpligtende sammenligning af ulykkesforsikring 
Det er gratis og uden forpligtelser for vores brugere at benytte sig af vores formularer. Det tager kun et par minutter at udfylde formularen og hermed finde frem til den bedste og billigste ulykkesforsikring.
Vær opmærksom på at ukorrekte eller upræcise oplysninger om din profil eller dine ønsker kan have indflydelse på nøjagtigheden af de forsikringstilbud, som forsikringsselskaberne præsenterer på baggrund heraf.

For at finde frem til den perfekte ulykkesforsikring for dig skal vi bruge oplysninger om dig og dine behov. De indtastede oplysninger anvendes udelukkende til at finde den bedste og billigste ulykkesforsikring til dig.

 

Find dig en ny forsikringspakke her

Det kan prismæssigt være en fordel at købe flere forsikringer hos det samme selskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Så hvis du søger flere forsikringsprodukter, eller hvis du ønsker at få dine forsikringer samlet hos ét selskab, så prøv vores forsikringspakkeformularer (f.eks: tilføj en bilforsikring til din ulykkesforsikring).