Gratis

Find den bedste forsikring
Modtag hurtigt og nemt forsikringstilbud
Spar på dit forsikringsbudget!

GRATIS Tilbud Husforsikring

Udfyld formularen på under 3 minutter og modtag gratis husforsikringstilbud fra vores partnere. 
Klik på "Villa/hus", hvis du udelukkende ønsker en husforsikring.

 

Sammenlign tilbud på husforsikring og spar på dit budget
Det tager tid at finde det forsikringsselskab, som har det bedste husforsikringstilbud for dig. Ved at anvende Hvilken Forsikrings elektroniske formularer bliver denne opgave mindre tidskrævende end tidligere.
Vi er i direkte kontakt med vores partnere i forsikringsselskaberne, og vi sender din data til dem, så du ikke behøver at udfylde et utal af forskellige formularer. Når du har indtastet dine behov og ønsker, vil de af vores partnere, som har de mest relevante tilbud til din profil, kontakte dig direkte pr. telefon.
Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vores service fungerer, kan du klikke her.

Hvilken Forsikring hjælper dig med at finde de forsikringstilbud, der passer bedst til dig, hvorefter du kan sammenligne disse og spare penge.

Bliv hjulpet på vej med husforsikringen ganske gratis og uden forpligtelser 
Hvilken Forsikrings brugere kan benytte vores sammenligningsformularer så ofte, de ønsker. Det er let og hurtigt at finde frem til den bedste husforsikring for dig, da det kun tager ganske få minutter at udfylde formularen.
Hvilken Forsikring hjælper dig med at finde den perfekte husforsikring. Men for at dette kan lade sig gøre, bør du være så nøjagtig som muligt i udfyldelsen af formularen, da det ellers kan have indvirkning på de returnerede tilbud.

For at vores partnere kan beregne prisen på din husforsikring, behøver vi oplysninger om dig og dine behov. De indtastede oplysninger bliver udelukkende brugt til at finde frem til den bedste husforsikring for dig.

Find den bedste forsikringspakke for dig

Det kan komme dig til gode at købe flere forsikringer hos det samme forsikringsselskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Hvis du leder efter flere forsikringer, eller hvis du blot ønsker at få dine forsikringer samlet hos ét selskab, kan du derfor prøve vores formularer for forsikringspakker (f.eks: tilføj en indboforsikring til din husforsikring).