Gratis

Find den bedste forsikring
Modtag hurtigt og nemt forsikringstilbud
Spar på dit forsikringsbudget!

GRATIS Tilbud Fritidshusforsikring

Udfyld formularen og få gratis fritidshusforsikringstilbud fra vores partnere. 
Klik på "Sommer-/ fritidsbolig", hvis du udelukkende ønsker en fritidshusforsikring.

 

Sammenligning er den simple vej til besparelser på fritidshusforsikringen 
Hvis du vil sikre dig en fritidshusforsikring af god kvalitet til et rimeligt beløb, er du nødt til at investere tid i at sammenligne tilbuddene hos de forskellige selskaber. Men fortvivl ikke! Hvilken Forsikring har nu gjort denne proces kortere og en hel del lettere.
Vi sender den udfyldte sammenligningsformular direkte til vores partnere i forsikringsselskaberne, så du ikke selv behøver at anmode om et tilbud hos dem alle. Herefter vil vores partnere kontakte dig pr. telefon, hvis de har et relevant tilbud for din profil. 
På denne måde hjælper Hvilken Forsikring dig med at finde de forsikringstilbud, der passer bedst til din profil og dine personlige behov, hvorefter du kan sammenligne tilbuddene og spare penge.

Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vores service fungerer, kan du klikke her.


Sammenlign fritidshusforsikringer og vælg den bedste helt gratis og uforpligtende 
Det er helt gratis og uden forpligtelser at bruge vores sammenligningsformularer så meget, man ønsker. Det tager kun ganske få minutter at udfylde formularen og hermed finde den perfekte fritidshusforsikring.
Det er muligt at udfylde vores formular til sammenligning af fritidshusforsikringer på under 3 minutter. Hvis der indtastes fejlagtige eller forkerte oplysninger i formularen, kan dette lede til unøjagtighed i de tilbud, som vores partnere efterfølgende returnerer.

 

Find din nye forsikringspakke via Hvilken Forsikring

Du kan i mange tilfælde spare penge på at købe flere forsikringsprodukter hos det samme forsikringsselskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Så hvis du overvejer at samle dine forsikringer hos ét selskab, så prøv vores forsikringspakke (du kan eksempelvis tilføje en bilforsikring til din fritidshusforsikring)