Gratis

Find den bedste forsikring
Modtag hurtigt og nemt forsikringstilbud
Spar på dit forsikringsbudget!

GRATIS Tilbud Bilforsikring

Udfyld formularen på under 3 minutter - modtag gratis bilforsikringstilbud fra vores partnere. 
Klik på "bil", hvis du udelukkende ønsker en bilforsikring.


Sammenlign og spar penge på din bilforsikring 
For at finde det bedste tilbud på bilforsikring er det nødvendigt at sammenligne tilbuddene. Hvilken Forsikrings formular for bilforsikring gør denne opgave lettere. Du skal udfylde formularen, hvorefter Hvilken Forsikring sender din anmodning direkte til forsikringsselskaberne, så du ikke behøver at indtaste den samme data på deres forskellige hjemmesider. 

Hvis vores partnere har et relevant tilbud for din profil, vil de kontakte dig direkte pr. telefon.
Hvis du ønsker at læse mere om, hvordan vores service fungerer, kan du klikke her.

Hvilken Forsikring hjælper dig med at finde de forsikringstilbud, der bedst matcher din profil og personlige behov, hvorefter du kan sammenligne disse og spare penge.
 

Sammenlign bilforsikringer gratis og uforpligtende
Du kan gratis og uforpligtende benytte dig af vores formularer så mange gange, du ønsker. Det tager kun ganske få minutter at udfylde formularen, hvormed Hvilken Forsikring kan hjælpe dig med at finde den bedste bilforsikring for dig.

Indtastes ukorrekte eller upræcise oplysninger i forhold til din specifikke profil, kan det have indflydelse på nøjagtigheden af tilbuddene.

Find din forsikringspakke her

Det kan være en prismæssig fordel at købe flere forsikringer hos det samme forsikringsselskab, da dette ofte udløser en mængderabat. Så hvis du er på udkig efter flere forsikringer, eller hvis du ønsker at få dine forsikringer samlet hos ét selskab, så prøv vores forsikringspakke (f.eks: tilføj en indboforsikring til din bilforsikring)

 Hvad skal du bruge for at udfylde formularen?
- Dato for udstedelse af dit kørekort (år): Hvis du ikke husker denne information, finder du den på dit kørekort. 
- Oplysninger om din bil: Model, mærke, motorstørrelse, variant, nummerplade type, hvor mange kilometer bilen ca. kører om året, osv.: Hvis du er i tvivl om denne information, finder du det meste af den på din registreringsattest. 
- Første indregistreringsår: Du finder denne information på din registreringsattest. 
- Datoer (måned/år) for eventuelle skader inden for de sidste 3 år: Hvis du ikke husker denne information, kan du se den på skadeanmeldelsen eller få den hos dit forsikringsselskab. 
- Værdi af ekstraudstyr